Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrické manikúry
- lahko sa ovlada, neni moc hlucna
je lahka , dobre ovladanie, neni hluna paci sa mi a dobre sa s nou pracuje
- Veľmi dobrý výrobok za dobrú cenu
- zatiaľ nič
výrobok doporučujem.
splnilmojeočakavania
- Kvalitný, ľahko sa ovláda, má ľahkú hlavicu, sáčky sú za dobrú cenu. Nieje príliš citliví.
- Na rúčke by mohli byť gumené povlaky aby sa dala lepšie držať.
Môžem odporúčať, je kvalitný dobre ovladatelný a za primeranú cenu.
funguje dobre ,trosku dlhsie to trva,mohol by mat vacsiu silu,ale lepsie ako rucne pouzivat pemzu,chodidla vybrusi do hladka
- malé, dobré
- málo použití, zháňanie náhradných súčastí
Dobré ale na málo použití.
- vyborny pomocnik
- nevojdu tam nabijatelne baterie AA, ktore mam doma
som spokona
najlacnejšie
rukoväť je dosť ťažká a hrubá
AEG PHE 5642
Pridané: 9. februára 2015
(naposledy upravené 9. februára 2015)
Zakúpený v ralen.sk
Nikto iny ich nema
vyhovujúci na pedikérsku prácu
- výkon
fajn, ale nabudúce si vyberieme iný produkt
- SOM SPOKOJNÁ
primeraná kvalita za rozumnú cenu
Produkt som si vybrala .pretože už jeden mám a som s ním nadmieru spokojná.Používam ho pri pedikure,nakolko ju robím ako živnostníčka a preto potrebujem aspoň dva,pretože tento produkt sa velmi lahko a pružne používa ,výborne brúsi kožu aj hrubé nechty-nedám zlého naň dopustiť.Odporúčam každému,kto prevádzkuje pedikuru.
- pedikúru na nechty som si kúpila kvôli suchým chodidlám
- vôbec nespĺňala moje očakávania, suchý zips so šmirgľom sa hneď odlepil a kefa na čistenie pleti nepracovala.
možno som si akurát ja objednala chybný produkt, ale už tejto značke neverím. v obchode mi vyšli v ústrety a vrátili mi bez problémov peniaze.
vyhovuje mojím požiadavkám,
dobrá cena,
- cena a vykon
manzela neviem presvedcit chodit na manikuru a bola som nespokojna s jeho nechtami na rukach aj nohach a tak som mu kupila strojcek a poskytla vlastne sluzby starostlivosti o jeho nohy :) nasli sme kvalitny strojcek, ktory nas milo prekvapil, strojcek sa da pouzivat relativne dlho bez prehrievania, v porovnani s navstevou u pedikurky sa cenovo tento strojcek naozaj oplati
- doporucujem
+++
Zobrazujem 261 - 280 zo 291 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 13 [ 14 ] 15 Ďalšie »